top of page

Group

Public·12 members

Jocuri Anime UPDATED


Computer World oferă jocuri anime pentru fete, în cazul în care un pic de tot, și există bătălii cu ajutorul magiei. Warriors puțin arata foarte tineri, dar nu ia curaj și vitejie. Astăzi, ei pot sta in clasa la scoala, dar este rău manifesta ca acestea transforma în războinici și fluturau faimoasa săbii și arunca bile de lumină.
Jocuri AnimeIntră în universul jocului Video Game Avatar Creator și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri rinmaru!


Kirby este o franciză media controlată de Nintendo și creată de Masahiro Sakurai în anul 1992 (și-a sărbătorit cea de-a cincisprezecea aniversare pe 27 aprilie 2007). Personajul principal al acestor jocuri este o mică creatură sferică de culoare roz, pe nume Kirby. Singurele puteri ale acestuia sunt de a pluti, inhalând aer și de a copia atacurile dușmanilor, înghițindu-i. Aventurile lui se petrec în Dream Land (Lumea Viselor), un tărâm plin de magie, aflat deasupra norilor.


Seria de jocuri video Kirby este una dintre cele mai populare francize de platformă de la Nintendo. Este creată de către firma HAL Laboratory, înființată în 1980. Unele personaje de la Kirby (Kirby, Meta Knight) au apărut și în seria de jocuri Super Smash Bros., creată tot de către Masahiro Sakurai, alături de alte personaje cunoscute de la Nintendo.


Masahiro Sakurai l-a conceput pe Kirby la vârsta de 19 ani. Deoarece sistemul Game Boy era monocromatic, culoarea lui Kirby nu a fost bine determinată. Astfel, pe coperta primului său joc, acesta a apărut ca fiind alb. Shigeru Miyamoto, creatorul faimoaselor serii Mario și The Legend of Zelda, a considerat că micuțului balon i s-ar potrivi culoarea galbenă. Primul joc în care Kirby a apărut în roz a fost Kirby's Adventure din 1993, de pe NES. După eșecul înregistrat de Kirby Air Ride, de pe Nintendo GameCube, Masahiro Sakurai a părăsit HAL Laboratory, însă producerea seriilor Kirby și Super Smash Bros. nu a încetat, fiind continuată de către Nintendo. Cu toate că deja și-a înființat propria sa companie, numită Sora, desingner-ul de jocuri video s-a întors anul acesta la firma ce l-a consacrat, pentru un nou proiect: Super Smash Bros. Brawl. Până în ziua aceasta, semnătura lui Masahiro Sakurai a rămas o față zâmbitoare de Kirby.


Vezi: Lista episoadelor din Kirby: Right Back at Ya!Kirby este tot odată și un desen animat japonez sau anime, bazat pe seria de jocuri video. Acesta este creat în Japonia și apoi dublat în engleză de către televiziunele nord-americane. Este destinat telespectatorilor foarte tineri (copii între 5-15 ani), însă are fani devotați de toate vârstele.


A rulat 3 sezoane în SUA, având exact 100 de episoade. Seria se numește Kirby: Right Back at Ya! și este produsă de Nintendo, în colaborare cu HAL Laboratory. Acest anime nu a fost încă difuzat în România.


Pe Funnygames.ro vei găsi cea mai bună colecție de jocuri din categoria jocuri Anime! Vei găsi nu mai puțin de 22 de jocuri diferite din categoria jocuri Anime, printre care Sailor Scouts Avatar Maker & Kawaii Superhero Avatar Maker.


As well as a story mode, Battle Chef Brigade has local multiplayer and various daily challenges including free to play and survival mode, so you can experiment and extend your recipe repertoire. Battle Chef Brigade pairs light RPG progression, an extensive range of monsters and maps, a charming story and beautiful art design to create an anime game to test your cooking chops.


We could not put together an anime list without mentioning Dragon Ball. Xenoverse 2 is one of the best anime games for PC, and a fantastic addition to the famous series. If you are looking for an ambitious MMO-lite title with an authentic, fan-service-filled story that slots nicely into the DBZ canon, look no further than this stellar anime game.


Originally a GameCube title, this anime game graced the PC with its charming presence in 2016. Tales of Symphonia is set in the world of Sylvarant, hanging in the balance amidst an overwhelming evil and steadily depleting mana. But legend has it that a Chosen One (in other words, you) will one day rise and bring their homeland back from the brink.


Either side of fighting you can engage in some JRPG-lite objectives like taking on side-quests, shopping, and item collecting. Undoubtedly the most complete Naruto game, this is an anime game that is not to be missed.


Pentru fanii de manga, jocurile anime oferă ocazia perfectă de a intra în lumea preferată și de a interacționa cu personajele tale manga preferate. Descoperă povestile și aventurile personajelor manga îndrăgite și creează-ți propria călătorie în lumea manga. Joacă jocuri anime bazate pe manga celebre, cum ar fi Naruto, One Piece, Dragon Ball și multe altele, și experimentează acțiunea plină de adrenalină și aventurile epice pe care le oferă. Cu jocurile anime, poți să intri cu ușurință în lumea manga și să experimentezi emoțiile și întâmplările din manga preferat. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page